torsdag 24 januari 2013

Och på tal om Moffat... han senaste favoritskämt är att Doktorn är totalt obekväm med sexualitet (trots att han aldrig varit det förut men visst.... ) och att det är åh så kul att alla kvinnor därför försöker tvångla honom (alltså ett påtvingat hångel)

Hahahaha. Kul skämt.

Alla vet att det är kul när män få hångel och blir utstirrade av kvinnor fast de inte vill. Det är ju ett kul skämt. Sååååå kuuuueeeellll.

Också kul att han framställer det som romantiskt när män aldrig slutar stöta på en kvinna. Kommer på två avsnitt där det framställs som romantiskt när mannen följer efter kvinnan varje dag och frågar om hon vill gifta sig tills hon säger ja.

Bra läxa för oss alla. Att tjata är romantiskt ty kvinnor spelar bara svårfångade. Ah, dessa mystiska kvinnoväsen... vad vi måste ta oss till för att fånga in dem.

STFU Moffat - bra tumblr som går igenom allt som är irriterande i Moffats serier ordentligt. Inklusive hans charmiga sätt på twitter: Håna alla fans som framför konstruktiv kritik, håna person med dyslexi för att hen inte kan stava. Allt är bara ett gott dagsverk för Moffat.

Trots att de tidigare säsongerna av Dr Who kunde vara lite väl ångest ångest är min arvedel saknar jag den tiden när det fanns starka kvinnliga karaktärer som vara mer än bara StarkaKvinnorTM_Mall#3.

Donna Nobel kommer alltid vara min favorit.

Inga kommentarer: