fredag 24 januari 2014

Vännen från Abisko - En film snart på en biograf nära dig. Och med nära menar i. Snar på en biograf i dig. Rätt ska vara rätt även när det känns fel.

Samtalade med en vän som befann sig Abisko om vårt gemensamma liv Kulturkollektivet Kråkan.
Det fanns mycket att diskutera. Mycket konstigt att diskutera.

Som kvällen när vännen från Abisko observerade att grannarna mittemot var nakna. De var alla nakna och gjorde vardagliga saker som att läsa tidningen och sitta i fåtölj. As you do när man är helt naken.

Dessa bjöds även in till Kulturkollektivet Kråkan. En händelse av många som hamnar på listan med titeln "Saker som fick H att börja gråta men nu skrattar hon bara tills kroppen domnar bort"

Vi kom fram till att detta var inte det konstigaste som hade hänt i Kulturkollektivet Kråkan. Inte på långa vägar. Det allra konstigaste var den period då vi maniskt följde tv-serien "Våra vänners liv".

Ingen av oss gillade den. Likväl såg vi i princip varje avsnitt. Det var inte så att vi bråkade om teven och "Våra vänners liv" var en kompriss så att alla skulle vara lika missnöjda. Det var inte så att vi tittade på serien för att muntert håna skådespelarna eller sättet de levererade repliker. Nej, vi satt tysta och betraktade serien med en dåres beslutsamhet.

Än idag vet ingen varför vi gjorde det. Allra minst Kulturkollektivet Kråkans medlemmar.

Ett mysterium som får Bermudas triangel att likna en spottloska i den stora förvirrelsen vi kallar livet.

PS. Vad jag avskyr konspirationsteorier som t.e.x Bermudas triangel. Visste ni att med tanke på att området Bermudas triangel är ett av de mest trafikerade handelsruterna och därför har det rent procentuellt försvunnit mycket färre skepp än på andra handelsruter? Tänkvärt! D.S.

Inga kommentarer: