måndag 11 februari 2013

Finns det ett ord för den där känslan när man plötsligt tänker tillbaka på en händelse och kommer på/ihåg hur pinsamt det var och har ett sorts pinsamhetsefterskalv?

Fick precis ett sånt litet efterskalv. Slog mig själv hårt i ansiktet med handflatan och: "Varför måste jag vara en sån tönt ibland?!?!"

Det gjorde ont.

Sen nös jag på ett riktigt ovärdigt sätt.

Gah. Varför måste jag vara en sån tönt?

Försöker tänka mig hur det vore om man var lite smidigare och... jag kan inte ens föreställa mig det. Kan man ens leva utan göra en grej av saker som inte behöver vara en grej? Alltså är förevigt dömd att vandra under osmidighetens förbannelse.

Ni får ursäkta, blir alltid lite melodramatisk när jag är förkyld. Är extra besviken för idag skulle jag gått på danspass på friskis och dansat med min klon med inverterat färgschema.

Vi träffades härom veckan precis vid skogränsen.
Hon: Snygga skor.
Jag: *ser upp, hon har samma doc martens som jag* Haha. Det samma. *ser hennes väska, det är samma väska som jag* Snygg väska.
Hon: Haha. Det samma.
Jag: Bra smak.
Hon: Väldigt bra smak. *hon går*
Jag: *viskar* Neeeej, gå inte jag tror vi borde gifta oss nu.
Hon: Va?
Jag: HAHAHAHA VA!? INGENTING VA!!! HAHAHAHAHA!

Nu varje gång vi ser varandra ler båda lite obekvämt. "Hahaha... vi känner inte varandra men vi har pratat en gång"-leendet.

Tror att jag är i akutbehov av mer regelbundet häng med folk. Är inte riktigt van vid att bo ensam i en lägenhet. Sist när jag var apoteket blev löjligt glad av när en av personalen pratade oändligt länge om vilken halstablett jag borde köpa.

Igår hade en skypedate med Sara och vi pratade i tre timmar nonstop. Om allvarliga saker men mest om spel. Sara har likt Amanda en tendens att prata om saker hon gör i spel som om det vore på riktigt.
"Jag kan inte prata med min huskarl," berättade hon bekymrat för mig.
"Din... va?"
"Ja, det var en kvinna som kom fram till mig och bara 'jag skulle dö för dig' så jag bad henne vakta mitt hus."
"Ditt hus?"
"Ja, mitt hus jag byggde men det blir rånat av banditer hela tiden så jag är rädd för att min huskarl ska dö. Egentligen borde man kanske köpt ett hus i en stad men nu har jag lagt ner så mycket pengar på mitt nya hus. Spelpengar då. Tyvärr funkar inte mina displaycases så jag kan inte visa upp mina fina grejor."
"... pratar vi om Skyrim nu?"
"Ja."
"Så i ett spel där man dödar drakar är ditt största bekymmer att det är svårt att få tag på bra tjänare?"
"Jag tror det är en bug faktiskt."
"Ok."

Inga kommentarer: