lördag 24 augusti 2013

hello darkness my old friend - eller denna aldrig sinande källa av robotar som förvandlar sig till bilar som förvandlar sig till tigrar

Är på väg att börja titta på anime igen. Ööööhhh och det är den här serien tumblr tjatar om, typ Titan eller Titan Attacks Forever eller vad den nu heter.

Verkar handla om folk i jetpacks som slåss mot jääääättteeeestora jättar. Titaner. Och det finns en massa olika typer av titaner. of course. Gotta catch 'em all ni vet.

det finns en som är jääääääääääääääääääääääääääättestor som kallas Colossal Titan.

En med en tjock nacke som heter Armoured Titan som typ är extra hårdhudad lr nåt?

Och så Female Titan... det är hon som är tjejen.

Smurfan Titanen antar jag. Bonus är att hon inte har någon hud alls vilket är ganska hot.

...eller är det? Jo. Det är ganska hot. Hrmf.
Den andra serien jag är på väg att snegla på är en serie om robotar som lever i ett källarhål men så en dag får de besök av en ung pojke som blir deras vän å då får de en massa känslor och en själ och sen blir alla poliser och kan förvandla sig till bilar och en jättestor tiger.

Det sjukaste med denna serie är att den tioårige pojken blir polis. Liksom med bricka och allt.

Ok robotar som blir bilar som blir en stor robottiger kan jag acceptera men en tioårig pojke som blir polis med brick och allt känns alltför osannolikt!

Nu har ni gått för långt, anime.

Måtter är så att säga rågat och jag... okej vänta nu förstår jag. 

 
Denna grad av ärtighet går ju inte att stoppa. Se på denna pojke! Han är bara så ivrig, så ärtig, så fräck och frän... man kan inte säga nej. Det finns en specifik ljudeffekt för när han drar fram brickan och seeee på honom! Han har en väst. EN VÄST! Om han hade en väst+keps kombo hade världen legat för hans fötter.

Inga kommentarer: