onsdag 20 januari 2010

Hanna Is Not A Boy's Name

... faktiskt inte, jag borde veta det om någon, men det är en ta mig tusan underbar serie. Hanna Is Not A Boy's Name är min nya favorit. Love it. Det är en sockersöt skräckhistoria som handlar om Hanna Falk Cross och hans zombie-sidekick. Mest av allt älskar jag den här serien för att dem här två små gubbarna. (Och för att det är otroligt snyggt gjord överlag)





På tal om vampyrer och annat sånt tjafs så har andra säsongen av Being Human satt igång igen till min stora glädje. Den slår faktiskt True Blood både när det gäller drama-rama relationer och drama-rama vampyrångest. Oj, vad den här serien gör bra vampyrångest. Dessutom smetar dem på ett extra lager varulvångest och spökångest. Nämnde jag att premissen en vampyr, en varulv och ett spöke bor ihop och handlar på IKEA tillsammans är världens bästa grej? Det är det i alla fall.
Dessutom är det inte bara usch o fy, guuud vad sorgligt utan en massa sånt här också:
Annie: I'm a ghost actually.
Seth: Get out! Can you like move things about and walk from one room to another?
George: Yeah, I'm pretty sure everyone can do that.
Seth: Shut it Digby! The only reason why I haven't torn your bastard face off yet is because I've just done the hoovering in here.

PS. Alla som läser DN har säkert redan läst det här men för alla som inte gör det så vill jag bara vidrabefodra denna historia:
George Bush den yngre befinner sig i järnaffär (tror jag) då en man kommer fram till honom och säger att han liknar den förre presidenten väldigt mycket. Bush svarar: "Det måste göra er arg."

Inga kommentarer: