måndag 11 april 2011

"Chupathingy, how 'bout that? I like it. Got a ring to it."

Har en ny grej. Har temadagar som bara jag är inbjuden till (eller alla som frågar snällt får vara med jag är inte en känslokall typ, inte som Fantomen som inte ens kan vänta en månad efter Dianas död innan han börjar skicka konstiga signaler till galna kaptener)

Idag till exempel har jag röda äppelörhängen, halsband med ett grönt äpple (som nån har tagit en tugga av) och så ska äta en Pink Lady till mellanmål. Alltså ett äpple och inte en pink la- ja, ni kanske förstod det på en gång. Kanske bara jag som blev förvirrad av mig själv.

Därför är denna måndag Tema Idun. Ah? Ah? Gudinnan som hade hand om äpplena som gav asarna evig ungdom. Klyftigt, inte sant? Jovars... den tänkte jag ut helt själv (fast du var tvungen att googla "äpple ungdom gudinna" innan du kom på vad hon hette) Tyyyyyysssssstttttt!

På lördagen hade jag Tema Fantasydjur. Hade turkosa örhängen med örnklor (refererar till örnarna i Sagan om Ringen), en tröja med en enhörning som stegrade sig i motljus (episkt!) och på fötterna hade jag skor med leopardmönster.

Hm?

Har jag inte sagt det? Nej, det är så att jag inte tror på leoparder. Jag menar, kom igen? Fläckiga kattdjur som kan springa megasnabbt fast bara en kort stund? Som delar namn med ett skoföretag? (du menar puma?)
Sjukaste jag hört. I hela mitt liv. Dessutom, 1910 så påstods en leopard ha dödat 400 människor. Alltså 1910, samma år som Montenegro blev självständigt. Sammanträffande? (Antagligen och dessutom har du snott det här skämtet!)

Tyyyyyyyyyyysssssssttt!

Konspirationen är så djup att den till och med har infekterat mina parenteser. Var på er vakt, kära läsare.

Inga kommentarer: