lördag 17 april 2010

- Hur nördig är jag?

- Så mycket att hälften skulle ha räckt.

Jag har en egen liten mapp på Serier (butiken som säljer serier i Uppsala... duh... ) Där finns alla serier jag brukar fråga efter. Främst Atomic Robo. Det är nog bara jag som köper den i Uppsala (om jag har fel får ni kontakta mig, srsly)

Jag blev så rörd att jag bestämde mig för att äntligen köpa The Long Halloween (serien som filmen The Dark Knight till stora delar är baserad på). Batman är grym i den. Han har skäggstubb. Är det bara jag som tycker det är kul när Batman har skäggstubb? Det kanske bara är jag.

Nu kanske ni tror att det inte kan bli nördigare än så här. Men det kan det. Vet ni vad jag går och oroar mig för? Min framtid? Andras framtid? Hur det kommer gå i världen? Nej. Jag står i ICA kön och undrar lite förstrött hur det ska gå för Edward Nigma (aka The Riddler). Jag såg precis omslaget till Batman #698 och han ser helt crazy bananas ut. Han biter sig i läppen så han börjar blöda. Så kan man inte göra Eddie. Inte bra. Tänk om han blir ond igen? Awww... jag gillade the Riddler som irriterande, självgod privat detektiv som mest av allt vill hänga med Batman. Vad ledsen jag blir om han blir ond. Nej! Det kommer inte att hända. Bruce Wayne kommer att komma tillbaka från de döda i sommar, bli Batman igen och han och Nigma kommer att leva lyckliga i alla sina dagar och lösa en massa mysterier samt korsord. Det blir fantastiskt.

Sluuuuuut.

Och nu ska jag gå och festa med pojkar och flickor.

PS. Jag ska ha på mig min nya fina vårkappa. Den är blå och mycket vacker. Jag känner mig very, very pretty i den. DS.

PS. Jag har arbete i sommar! Yaaaay! DS.

Inga kommentarer: