onsdag 7 april 2010

On mah way!


Det ser inte ut så här idag men jag känner att fönstret verkligen talar till mig idag. Igår var det solsken och studenterna började dansa på gräsmattorna. Idag är det lite grått å lite kallt.

Men imorgon då smäller det! Öm... kanske fel ordval med tanke på att jag ska flyga... låt oss istället säga att imorgon... då ni... då!

Italien! Whoooooooo!

Hela den här resan kommer att bli rent utsagt ENORM!

Vin och glass.
Goda vänner.
Det faktum att vi benämns som "the swedish porn team"
Att Amanda har hittat nåt som hon kallar "disco gay fashion" ... eller var "disco flash gay"?
Värme!

Om det regnar tänker jag vägra att acceptera det. Tänker fortfarande sitta utomhus och äta glass. Jag ska äta glass väldigt aggressivt och morra åt vädret.

Övrigt:
Vi hade basgruppsmöte för ett tag sedan. Jag kom för sent och Mats (som gör en fenomenal Carl Bildt imitation. seriously) sa nåt i stil med att jag skulle bli skyldig honom kopieringspoäng eller vad det kallas som straff.

Vad jag hörde var: Du blir skyldig två koppar marker.
En normal människa skulle inse att hon har hört fel eller tro att den andre pratade om poker eller den där lilla kommunen i Norge (varför nu den skulle vara gjord av koppar)
Vad jag får för mig är att vi leker medeltiden och svarar: Tyvärr, jag glömde plånboken i mina andra hosor.

Måste erkänna att det var lite konstigt att jag tyckte det var det mest naturliga i världen men jag måste även erkänna att jag är stolt över att jag kommer ihåg vad medeltidens "nästan men ändå inte"-byxor kallades.

PS:
Ni vet hur ord och fraser ibland fastnar i hjärnan? Veckans fras har för mig har varit "a sweet handlebar moustache". Igår såg jag just en sådan. Han hade sin bläjser löst hängande på axlarna och när han gick förbi viskade jag andlöst och full av beundran: "a sweet handlebar moustache". Han gav mig en konstig blick och gick vidare. Tror vi bondade lite. Fast egentligen tycker jag bara om mustascher i teorin. I verkligheten är mäktiga mustascher något skrämmande.

Andra ord och fraser som jag överanvänder just nu:
Crazy Bananas
"Någon/Något" ringde precis och vill ha tillbaka sin "något"
Vi har bordat Crazy Train. Slutdestination Crazy Town. Tyvärr, de tar inte kort bara Crazy Cash.
Mitt folk...

1 kommentar:

amanda sa...

kallar och kallar... alltså stället HETER discogayfashion tror jag! dom har det tryckt på fönstret... kan vi förresten trycka sånna t-shirts till vårt kollektiv? med potatishalvor