måndag 8 oktober 2012

En tråkig historia

Här följer en berättelse som kommer att innehålla exakt 0 överaskningar.

Antal överraskningar?

Det kommer att bli 0 överraskningar. Antalet överraskningar är noll.

0. Zero. Noll. Nul. Cifra. Zéro. Cero. Nulo.

Så här på eftermiddagen hade jag inte mycket för mig innan kvällskursen skulle börja. Därför bestämde jag mig, as you do, för att raka benen.

Kul för hela familjen

Att raka benen i lägenheten är lite klurigt. Vi har ett sånt där litet o praktiskt badrum. När du reser dig från toaletten står du genast i duschen. Ganska trångt alltså. Därför hade jag dörren öppen när jag skulle raka benen för att få lite mer svängrum. Åh, det finns säkert människor som kan raka benen i mitt badrum utan att ha dörren öppen men jag är inte en av dessa fantastiska och smidiga människor.

Jag är jag och det är både en stolthet och en förbannelse.

Så där står jag. Tänk er. Ser ni det framför er? Allt jag har på mig är ett par Wonder Woman-trosor och bh. Ser ni det framför er? Det var bara hälften så vackert som ni kan tänka er.

Plötsligt hör jag två röster utanför dörren. Badrummet ligger precis vid ytterdörren så det hörs ganska bra ut till trapphuset. Sedan hör jag hur en nyckel sätts i låset.

Ah. Just det. Jakob skulle ju komma förbi idag. Han verkar ha en kompis med sig.

Dörren börjar öppnas.

Panik.

Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till men en gnutta intelligens har jag så jag smäller igen dörren och vrålar ångestfyllt, dock utan förklaring; "DET HÄR ÄR MITT LIV!"

Visserligen är det sant. Det här är mitt liv. Story of my fucking life.

Jakob: Äh... jag ska bara lämna min väska.

Han gör så och går ut på en gång. Han hade ganska bråttom av någon anledning.

Och nu ska jag testa er läsförståelse: Hur många överraskningar innehöll berättelsen?

Var det...

A) 0
B) Noll
C) Zero

Rätt svar är: Det var en kuggfråga. Det fanns negativt antal överraskningar eftersom det är mitt liv vi pratar om eller en conga av olika grader av pinsamheter som jag också kallar det.

1 kommentar:

amanda sa...

haahha denna story är FÖR mycket som den där boken "det är okej jag har jättestora trosor på mig"! dvs knasig brittisk knäpp tjej som tokar till det! luv it

ps. din blogg vill att jag ska "bevisa att jag inte är en robot" ds.